Actrița Gwyneth Paltrow a intentat proces unui pensionar pentru un accident la schi

Data publicării:
Gwyneth Paltrow
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actriţa Gwyneth Paltrow a intentat proces unui optometrist pensionar care o dăduse în judecată pentru un accident la schi din 2016, informează BBC.

Gwyneth Paltrow
FOTO: Gulliver/ Getty Images


Luna trecută, Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, a dat-o în judecată pe Paltrow cerându-i daune de 3,1 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Pensionarul a declarat că actriţa a dat peste el pe o pârtie de schi din Utah, provocându-i leziuni cerebrale şi rupându-i mai multe coaste.

Avocatul lui Paltrow susţine însă că Sanderson este cel vinovat pentru acest incident, iar procesul este doar "încercare de a exploata celebritatea şi bogăţia actriţei".

Potrivit bărbatului, actriţa schia cu o viteză pe care nu a mai putut-o controla atunci când l-a lovit din spate pe o pârtie pentru începători la 26 februarie 2016.

El povesteşte că a fost aruncat în zăpadă şi şi-a pierdut cunoştinţa, rămânând în urma accidentului cu leziuni cerebrale, pierderi de memorie pe termen scurt şi patru coaste rupte. De asemenea, bărbatul susţine că în urma acestui incident, a început să aibă şi tulburări de personalitate.

Potrivit declaraţiei făcute de actriţă la intentarea procesului, Sanderson a fost cel care a lovit-o puternic din spate, apoi şi-a cerut scuze şi a asigurat-o că nu este rănit.

"Imediat după coliziune, el s-a ridicat şi i s-a adresat lui Paltrow. Ea s-a supărat că a lovit-o, apoi el şi-a cerut scuze", se susţine în declaraţia depusă la intentarea acestui nou proces.

Bob Sykes, avocatul lui Sanderson, a răspuns la darea în judecată a clientului său printr-o declaraţie scrisă trimisă Reuters.

"Declaraţia făcută de doamna Paltrow potrivit căreia domnul Sanderson a lovit-o din spate este falsă", a precizat acesta.

"Paltrow l-a lovit pe Sanderson din spate (...) Este regretabil că Paltrow nu spune adevărul despre ceea ce s-a întâmplat", a adăugat el.

În procesul intentat bărbatului, Paltrow cere daune simbolice în valoare de un dolar american.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri