Adevărul crunt ieșit la lumină după descoperirea cadavrului unei tinere de 22 de ani, sub un pod. Cazul a scos oamenii în stradă

Data publicării:
viol
FOTO: The Times of India

Anchetă de proporții într-unul din cele mai importante orașe din India, după ce cadavrul unei tinere de 22 de ani, asistentă veterinară, a fost găsit sub un pod. Trupul tinerei era ars pe jumătate, astfel că polițiștii au deschis dosar pentru omor.

După primele investigații, Poliția din Hyerabad a anunțat că tânăra în cauza a fost victima unei fapte oribile: fusese violată de mai mulți indivizi, ucisă prin strangulare, după care a fost incendiată, potrivit Ihe Times of India.

Astăzi, anchetatorii au anunțat că au fost reținuți patru suspecți în acest caz. Aceștia ar fi violat-o pe tânăra de 22 de ani în vecinătatea clinicii veterinare la care ea era angajată, iar după ce au ucis-o, au dus-o în afara localității și i-au abandonat cadavrul sub un pod.

Acum câteva zile, după descoperirea cadavrului fetei care fusese dată dispărută de către familie, oamenii revoltați au ieșit să protesteze în stradă. De altfel, incidentul a provocat o undă de șoc în toată provincia în care legislația ar fi prea blândă cu violatorii.

Guvernatorul din Telangana a condamnat incidentul și le-a transmis oamenilor ieșiți să protesteze în stradă că va monitoriza personal cazul.

Se pare că tânăra a fost acostată într-o seară, la începutul acestei săptămâni, când scuterul ei s-a defectat în drum spre casă. Și-a sunat sora în jurul orei 21:00 și i-a spus zona în care era blocată și că niște bărbați se oferiseră să o ajute. În același timp, tânăra i-a mărturisit surorii sale că se temea de niște șoferi de camion care se aflau în zonă și care îi făcuseră avansuri.

Anchetatorii bănuiesc că suspecții și-au urmărit anterior victima și că defecțiunea scuterului a fost provocată intenționat. Tot anchetatorii au confirmat că unul din suspecții reținut este șofer de camion.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri