Adolescent de 17 ani omorât de cel mai bun prieten din cauza unei fete. Robert era îndrăgostit de fosta lui iubită

Data actualizării: Data publicării:
Robert Trajkovic
Robert Trajkovic FOTO: Corriere della Sera

Un adolescent de 17 ani a fost omorât de prietenul cel mai bun din cauza unei fete. Cei doi erau îndrăgostiți de aceeași fată, iar ea a decis să încheie relația cu tânărul suspectat acum de crimă, pentru a fi împreună cu Robert, tânărul ucis. Devastată, mama acestuia spune despre cel care i-ar fi omorât copilul că „era ca un fiu pentru noi”.

Robert Trajkovic, 17 ani, un tânăr de origine sârbă, care locuia împreună cu familia de mai mulți ani în Italia, la Trieste, a fost bătut și omorât prin strangulare, vineri. Trupul lui a fost găsit în subsolul unei clădiri, relatează Corriere della Sera.

Suspect de crimă este Ali, prietenul cel mai bun al lui Robert, un tânăr de 20 de ani de origine marocană, iar motivul - gelozia. Potrivit presei italiene, cei doi băieți erau îndrăgostiți de aceeași fată. Aceasta avusese o relație cu Ali, dar recent l-a părăsit pe acesta și începuse să se vadă cu Robert.

Vineri seară, Robert urma să-și viziteze iubita, însă a fost așteptat la intrarea în clădirea în care aceasta locuia de Ali, care l-a luat la bătaie. Robert a fost ucis prin strangulare, iar trupul lui a fost abandonat în subsol.

Alarmată că a lipsit de acasă toată noaptea, familia a început să-l caute a doua zi, postând și apeluri pe rețelele sociale. Robert a fost găsit mort în cursul dimineții. Ali a fost primul suspect și a fost reținut la scurt timp.

Acesta a fost arestat și se pare că și-ar fi recunoscut crima.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri