Sari la conținut

Al doilea copil al prinţului William ar putea primi, dacă va fi fetiţă, numele prinţesei Diana

Andrew Morton, autorul biografiei prinţesei Diana, în care a dezvăluit adevărul despre relaţia încordată a acesteia cu familia regală britanică, a declarat că William şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, au discutat foarte mult despre cum să îşi numească următorul copil, potrivit dailymail.co.uk.

"William şi Kate au discutat despre numele de fetiţe înainte de naşterea lui George (primul copil al cuplului, n.r.), iar acum speră că de această dată vor avea o fetiţă, astfel încât să îşi poată îndeplini dorinţa de a-i da numele mamei lui William. Nu sunt foarte încântaţi de ideea că probabil numele va fi prescurtat în "Prinţesa Di", dar nu se vor răzgândi", a spus Andrew Morton, care a precizat că are informaţia de la prieteni foarte apropiaţi ai cuplului regal, notează mediafax.ro.

Andrew Morton a adăugat că prinţul şi ducesa au luat în considerare şi faptul că mulţi membri ai familiei regale ar putea fi furioşi de botezarea următorului copil cu numele Diana Elizabeth, din cauza "ostilităţii" dintre Diana şi familia regală.

Pe aceeași temă