Aleargă 15 kilometri pe zi pentru a ajuta bolnavii de cancer

Data publicării:
rosie swale pope

Rosie Pope a început să se gândească cum să-i ajute pe bolnavii de cancer în urmă cu zece ani, când soţul ei a fost răpus de această boală. Aşa i-a venit ideea de a porni într-o cursă de pe coasta de est spre cea de vest a Statelor Unite.

Rosie Pope, activistă în lupta contra cancerului: Nu sunt doctor, asistentă sau o persoană importantă, dar dacă pot face o schimbare, dacă pot răspândi mesajul: Nu renunţa! Mergi înainte! Nu există recompense pentru renunţare.

Zilnic aleargă 15 kilometri, indiferent de vreme, fie că ninge, fie că plouă. Cursa e cu atât mai dificilă, cu cât englezoiaca trage după ea şi o mini-rulotă, care îi este adăpost.

De-a lungul traseului, se întâlneşte cu bolnavi de cancer pe care îi încurajează în lupta lor cu maladia. Femeia oferă oamenilor şi donaţiile pe care le strânge.

Rosie Pope, activistă în lupta contra cancerului: Dacă abordezi lucrurile ca pe un duşman, dacă laşi frica şi stresul să te cucerească, atunci ţi se blochează gândirea, nu-i aşa?

Distanţa dintre New York şi San Francisco este de 4.125 de kilometri. Rosie Pope şi-a început alergarea pe 8 decembrie anul trecut şi ar avea nevoie de aproape un an pentru a termina cursa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri