Ambasadori la ONU. 47 de şoricari au jucat într-o satiră la adresa politicienilor

Data publicării:
catei

Artistul australian spune că a vrut să exploreze, cu o doză de umor, lumea politicului, pe care o consideră dominată de dialogul surzilor. Iar patrupedele din tribuna care amintește de Adunarea Generală a ONU de la New York s-au comportat aproape ca niște politicieni. Fiecare a vrut să se facă auzit, fără să îi pese de cei din jurul său.

„Suntem pentru prima dată în Montreal, am făcut spectacolul înainte în Toronto. La început a fost dificil să facem rost de câini. Acum este uşor, pentru că oamenii ştiu despre proiect şi putem să dovedim că funcţionează”, a afirmat Bennett Miller, artist.

Spectacolele au fost urmărite de sute de persoane, care au rămas impresionate de modul în care artistul a reuşit să integreze căţeii în proiectul său.

Partea vizuală este foarte importantă, ce însemnătate au participanţii, aşa că m-am gândit la rasa Teckel. Ei au mişcări limitate din cauza picioarelor scurte, ceea ce îi face foarte amuzanţi, dar sunt şi motiv de inspiraţie, pentru că sunt foarte mândri şi motivaţi”, a mai spus artistul.

Disputele dintre căţei îi amintesc artistului australian despre cele de la Naţiunile Unite. Tocmai de aceea, el a dorit să creeze o imagine hazlie a forului internaţional, dar şi să ofere un moment de reflecţie, cu privire la rolul Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri