Anchetă după exploziile de la Boston. Poliția face apel la cetățeni să trimită fotografii

Data publicării:
explozii boston3-60832-1

Primarul orașului Boston a vorbit despre centrul de ajutor înființat într-un hotel, dar și despre un număr de telefon de urgență.

FBI a făcut apel la cetățeni să furnizeze orice fotografie sau informație care ar putea ajuta anchetatorii la detectarea atacatorilor.

Dorim ca publicul să coopereze cu noi. Solicităm publicului să ne ofere orice informații. Credem că există sute, dacă nu mii, de fotografii care ne-au fost trimise și aceste imagini sunt analizate. Vă încurajez să ne trimiteți absolut tot ce aveți despre aceste explozii. Orice poză, poate dumneavoastră credeți că nu este semnificativă, noi poate găsim ceva util în ea”, a declarat Timothy Alben, de la Poliția Massachussetts.

Citiți și:

Ministru rus: Exploziile de la Boston, un avertisment pentru Rusia înainte de JO de iarnă din 2014

Măsuri drastice de securitate pentru maratonul din Londra

MAE: Niciun român printre victimele atentatului din Boston

Explozii la Boston, trei persoane au murit. Barack Obama: Orice grup responsabil va simţi puterea justiţiei

Aplicaţia Google Person Finder, reactivată după exploziile de la Boston

Două explozii au avut loc luni, în apropierea liniei de final a Maratonului din Boston, în jurul orei 14:50 (ora locală), cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului. Trei persoane, doi adulţi şi un copil, au murit, iar 150 au fost rănite. 17 sunt în stare gravă, iar în cel puţin zece cazuri, medicii au decis amputarea de membre.

Printre victimele exploziilor de la Boston nu se află cetăţeni români, potrivit informaţiilor obţinute până acum - a anunţat Ministerul român de Externe în această dimineaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri