Apelul disperat al unui veteran închis de 4 luni în Dubai, deși toate acuzațiile contra sa au fost retrase

Data publicării:
andrew neal

Un fost soldat britanic face un apel disperat pentru a fi eliberat dintr-o închisoare din Dubai, unde și-a petrecut ultimele patru luni și jumătate, cu toate că acuzațiile împotriva sa au fost retrase între timp, relatează Sky News

Andrew Neal, în vârstă de 44 de ani, a fost acuzat că a vândut droguri. Bărbatul neagă însă acuzațiile și a făcut un apel pentru a fi eliberat. El spune că autoritățile din Dubai ar putea lua o decizie joi. 

„Am fost închis în ultimele 140 de zile fără nicio acuzație împotriva mea. Am crezut că procurorii din Dubai mă vor elibera după ce acuzațiile contra mea au fost retrase și au fost semnate declarații în acest sens. Vreau doar să mă întorc în Marea Britanie, înapoi la familia și prietenii mei”, transmite Neal. 

El a cerut guvernului britanic să intervină în favoarea sa, pentru a-i facilita eliberarea din închisoare. 

Andrew Neal a fost arestat pe 4 octombrie, în apartamentul său din Dubai. Grupul „Detained in Dubai”, care se ocupă de cazurile cetățenilor străini arestați sau reținuți pe nedrept în Emiratele Arabe Unite, spune că bărbatul ar fi semnat, fără să-și dea seama, o confesiune, însă Neal neagă în continuare că a vândut droguri în Dubai. 

Deși acuzațiile contra lui Neal au fost, în cele din urmă, retrase, bărbatul nu a fost eliberat încă din închisoare. Veteranul britanic s-a mutat în Dubai în 2015, unde a deschis un centru de dresare a câinilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri