Arestări în cazul morţii actorului Philip Seymour Hoffman

Data publicării:
Philip Seymour Hoffman wiki

În apartamentul în care erau traficanţii au fost descoperite droguri asemăntoare substanţei care a fost găsită în casa lui Philip Seymour Hoffman.

Iniţial se credea că actorul a folosit un drog, cunoscut sub numele de Asul de Pică, despre care se spune că a provocat moartea a peste 100 de oameni în Statele Unite. Însă, potrivit unor surse apropiate anchetei, actorul nu a folosit această substanţă. Foştii colegii de platou ai lui Philp Seymour Hoffman sunt încă marcaţi de vestea dispariţiei vedetei, la doar 46 de ani.

„Nu poate fi altă reacţie, doar şoc şi oroare şi tristeţe. Este foarte dificil şi complicat să fii aici, în acest oraş, la două zile după ce al a dispărut”, a spus George Clooney, actor.

„Era o fiinţă specială. El a fost unul dintre cei mai buni actori care au trăit, fără îndoială. Şi oricine a lucrat cu el a simţit asta, s-a simţit recunoscător pentru şansa de a lucra cu el”, a adăugat actorul Matt Damon.

„Am fost şocat. Nu ştiam că ar fi avut probleme, am înţeles că era în recuperare, dar nu ştiam ce înseamnă acest lucru”, a afirmat Bill Murray, actor.

Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său din New York. El urmează să fie înmormântat în cadrul unei ceremonii private, la care va participa doar familia, la o dată ce nu a fost încă anunţată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri