Arestat după ce a luat la pumni un copil de 14 ani, profesorul din SUA este apărat de elevi și colegi

Data actualizării: Data publicării:
Marston Riley

Un profesor de culoare de 64 de ani a fost arestat, vineri, în SUA, după ce l-a luat la pumni pe un elev de 14 ani care a aruncat cu o minge de baschet în el și i-a adresat injurii rasiste. În numele profesorului a fost deschis un cont de strângere de fonduri, pentru a-l ajuta.

Marston Riley

Marston Riley este profesor de muzică la liceul Maywood Academy din Maywood, California. Acesta i-a cerut elevului să iasă de la oră, pentru că nu purta uniforma. Acesta a fost momentul în care elevul și-a pierdut cumpătul și a aruncat cu o minge de baschet spre profesor, apoi i-a adresat injurii rasiste. Bărbatul i-a cerut de mai multe ori elevului să părăsească clasa, însă acesta nu s-a conformat, scrie Newsweek.

Riley a fost arestat, vineri, sub acuzația de abuz împotriva copiilor. Sâmbătă dimineața a fost eliberat, după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O parte dintre elevi îi iau apărarea profesorului, iar Cecilia Diaz Jimenez, care lucrează în același district școlar ca profesorul a setat un cont de strângere de fonduri online. Jimenez susține că Riley este „un profesor minunat” și nu pentru prima data când este abuzat fizic sau verbal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri