Asia Argento, acuzată de hărțuire sexuală, a negat acuzațiile. Poza intimă care dovedește că a mințit

Data actualizării: Data publicării:
actrita Asia Argento acuzatii viol
Foto: Facebook

Asia Argento, acuzată că ar fi hărțuit sexual un băiat de 17 ani, a negat acuzațiile. La două zile după ce actrița, lider al mișcării #MeToo, și-a prezentat punctul de vedere, TMZ a publicat o fotografie care o înfățișează în pat cu adolescentul în cauză, actor și el, pe nume Jimmy Bennett.

asia argento foto facebook
Foto: Facebook

În plus, TMZ a publicat și mesaje de-ale Asiei Argento, în care recunoaște cu subiect și predicat, că a întreținut relații sexuale cu colegul ei minor.

Fotografia publicată de TMZ face parte dintr-un set de patru poze pe care le-a făcut chiar Jimmy Bennett, acum în vârstă de 22 de ani, într-o cameră de hotel din Marina del Rey. Se întâmpla în 2013. Argento și Bennet sunt împreună în pat. Ambii par să nu poarte haine în partea superioară a corpului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jurnaliștii TMZ susțin că au o sursă care le-a dezvăluit că cei doi ar fi întreținut relații sexuale înainte să se fotografieze împreună. În California, unde s-a întâmplat totul, este ilegal ca un adult să întrețină relații intime cu o persoană sub 18 ani.

Bennett a amenințat apoi că va apela la justiție, iar în aprilie anul trecut iubitul Asiei Argento, Anthony Bourdain, i-ar fi dat băiatului 380.000 de dolari pentru ca acest caz să nu ajungă într-o sală de judecată.

În presă a apărut și un bilet care ar fi fost scris de Bennett.

„Asia, te iubesc din tot sufletul meu. Mă bucur mult că ne-am revăzut și mă bucur mult că ești parte din viața mea. Jimmy”, i-ar fi transmis Bennett.

Argento i-ar fi trimis o poză cu acest mesaj unei cunoștințe, căreia i-ar fi dezvăluit și că: „Mi-a scris asta după și mi-a tot trimis poze cu el dezbrăcat în toți anii ăștia, până acum două săptămâni, când a intervenit scrisoarea avocaților. (...) El a fost deasupra. După, mi-a spus că am fost fantezia lui sexuală de când avea 12 ani”.

„Am căutat să-mi fac dreptate într-un mod care mi s-a părut cel mai potrivit în acel moment, pentru că nu eram pregătit să fac față ramificațiilor pe care le presupunea publicarea acestei povești. Nu credeam că oamenii vor înțelege ce s-a întâmplat, pentru că era perspectiva unui adolescent”, a spus Bennett pentru The Times.

Actrița Asia Argento, unul dintre liderii mișcării #MeToo, a declarat la gala de închidere a Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta că Harvey Weinstein a violat-o în timpul evenimentului de pe Croazetă în 1997.

Acţiunea legală a lui Bennett a fost lansată o lună mai târziu, potrivit NY Times, care a scris că avocaţii actorului au susţinut că el şi-a amintit întâlnirea de la hotel după ce a văzut-o pe Argento prezentându-se ca victimă a unei agresiuni sexuale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri