Asistenta unui spital din SUA, concediată după Halloween. Costumul care a lăsat-o fără job

Data publicării:
asistenta sua
Foto: captură TIME

O asistentă a spitalului Saint Luke’s Health System din Kansas, SUA, identificată de presa locală drept Shelbi Heenan, a rămas fără job după ce a postat pe Facebook o poză de la petrecerea de Halloween.

asistenta sua
Foto: captură TIME

Femeia s-a costumat în Beyonce și a pozat alături de un bărbat îmbrăcat în Jay-Z. Totul bine până aici, doar că cei doi au folosit vopsea pentru a crea impresia că sunt persoane de culoare. Iar în SUA, toleranța față de astfel de gesturi este zero.

După ce o persoană rămasă neidentificată a arătat fotografia reprezentanților unității medicale, asistenta a rămas fără job, informația fiind confirmată pentru revista TIME de către reprezentanții spitalului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Este împotriva politicii spitalului Saint Luke’s să comenteze în astfel de cazuri personale, însă putem confirma că femeia nu mai este anagajata Saint Luke’s”, a spus un purtător de cuvânt de-al unității medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri