Atac armat în SUA. Mai multe persoane care se aflau în barul Borderline au supraviețuit și atacului armat din Las Vegas

Data publicării:
atac armat Borderline
Foto: KABC

Un bărbat îmbrăcat în negru a deschis focul în Borderline Bar & Grill din Thousand Oaks, o localitate aflată la vest de Los Angeles. Cel puțin 11 oameni au fost răniți, inclusiv un polițist, după ce bărbatul a împușcat un bodyguard, apoi a pătruns în bar și a început să tragă în oamenii aflați acolo.

atac armat Borderline
Foto: KABC

Mai multe persoane care se aflau în restaurantul Borderline au supraviețuit și celui mai sângeros atac armat din istoria SUA, a povestit un martor intervievat de televiziunea americană ABC. 59 de oameni au murit în 1 octombrie 2017, atunci când Stephen Paddock a început să tragă într-o mulțime de  22.000 de oameni, strânși la un festival de country din Las Vegas.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Borderline este, la rândul lui, un bar cu specific country și, în momentul atacului, găzduia noaptea studenților. Ringul de dans era plin de adolescenți și tineri din zonă.

Potrivit martorilor bărbatul a aruncat și cu grenade fumigene în timpul atacului.

atac armat borderline
Foto: Instagram

Thousand Oaks este considerat unul dintre cele mai sigure orașe din SUA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri