Atac fără precedent la adresa lui Trump. Biograful președintelui, despre cărțile publicate de acesta: Nu le-ai scris tu

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump Delivers Commencement Address At U.S. Coast Guard Academy
Foto: Guliver/Getty Images

După ce Donald Trump s-a lăudat într-un mesaj pe Twitter care conținea și greșeli de ortografie cu abilitățile lui de scriitor, fostul lui biograf a dezvăluit că președintele SUA nu a scris nicio carte dintre cele pe care le-a publicat.

Donald Trump Delivers Commencement Address At U.S. Coast Guard Academy
Foto: Guliver/Getty Images

Marți, Trump a scris pe Twitter că este autorul a „foarte multe” bestseller-uri și că se mândrește cu abilitățile lui de scriitor. În mesaj a scris însă greșit un cuvânt, fapt pentru care a fost taxat inclusiv de scriitoarea J.K. Rowling.

„Încă unul dintre acele tweet-uri care par scrise de staff. Independent de asta: președintele Trump nu a scris nicio carte pe care a publicat-o sub numele lui. Au toate autori-fantomă”, a scris unul dintre foștii biografi ai lui Trump, Tim O’Brien.

„Oare conversațiile dintre membrii staff-ului lui Trump înainte să publice pentru el sunt ceva de genul: <Hai să le facem să sune mai retardate și să introducem greșeli gramaticale, astfel încât să sune ca și cum ar fi scrie de liderul lumii libere (n.r. - alt nume pentru SUA)?>”, a continuat acesta.

În ciuda comentariului de pe Twitter, acesta a recunoscut în trecut că folosește scriitori-fantomă pentru cărțile lui. Unii dintre ei sunt trecuți drept co-autori, alături de președinte.

Citiţi şi: Cum a ajuns suspendarea președintelui ultima opțiune a lui Dragnea

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri