Atac violent asupra unor femei care luau masa într-un restaurant. Imaginile au stârnit indignare în China

Data publicării:
Imaginile cu un grup de femei, lovite cu brutalitate într-un restaurant, au stârnit indignare în China
Imaginile cu un grup de femei, lovite cu brutalitate într-un restaurant, au stârnit indignare în China. Foto: Weibo

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu un grup de bărbați care agresează mai multe femei într-un restaurant din orașul Tangshan din nord-estul Chinei au declanșat un val de indignare pe rețelele sociale chinezești, scrie Reuters.

Videoclipul, care a devenit viral pe platforma de socializare chineză Weibo, arată un bărbat care se apropie de o masă la un restaurant și atinge o femeie, vineri, în jurul orei locale 2:40. După ce aceasta îl împinge, agresorul începe să o lovească. 

În încăierarea care a urmat, un grup de bărbați o atacă cu brutalitate pe femeie și pe prietenele acesteia. Poliția locală a declarat că două femei au suferit răni care nu le pun viața în pericol și sunt tratate la spital.

Cei 9 agresori au fost arestați sâmbătă după-amiază și o anchetă este în curs de desfășurare, a anunțat Biroul local de Securitate Publică într-o postare pe Weibo.

Discuția despre acest atac brutal a dominat sâmbătă rețelele sociale din China, ocupând primele șase locuri în topul celor mai dezbătute subiecte de pe Weibo. Într-un scurt comentariu online, televiziunea de stat a cerut ca suspecții să fie aspru pedepsiți.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri