ATENTATE LA PARIS | David Cameron, premierul Marii Britanii: Lupta Franței este și a noastră. Împreună vom distruge ISIS

Data publicării:
david cameron steag marea britanie europa GettyImages-457779512-1

Vom face tot ce putem, vom pune la dispoziție toate resursele pe care le avem. Amenințarea teroristă este foarte clară. Încearcă să ne distrugă stilul de viață. Mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari, să lucrăm împreună, să ne păstrăm stilul de viață la care nu vom renunța niciodată. Am vorbit și voi vorbi cu președintele Hollande. Vom face tot ce putem ca să ajutăm Franța. Valorile dumneavoastră, ale Franței, sunt și ale noastre. Lupta dumneavoastră este și a noastră. Împreună vom distruge ISIS, vom distruge terorismul”, a spus David Cameron, premierul Marii Britanii.


La nici un an de la atentatul asupra redacției „Charlie Hebdo”, Parisul retrăiește coșmarul terorismului, de data aceasta într-un atac fără precedent. Vineri seara au avut loc mai multe atacuri armate, aparent coordonate, explozii în apropiere de Stade de France, unde se desfășura meciul amical Franța-Germania, și o luare de ostatici într-o sală de spectacole.

La ultimul bilanț, de sâmbătă de la ora 12.15, erau 128 de morți și 250 de răniți. Statul Islamic a revendicat atentatele.

MAE a anunțat decesul a doi cetățeni români în atacurile de ieri de la Paris. 

    

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri