Au fost găsite cutiile negre ale avionului prăbuşit în Columbia

Data actualizării: Data publicării:
avion prabusit columbia tw 3

Două cutii negre ale ale avionului care s-a prăbușit cu 77 de persoane la bord, printre care și membrii echipei de fotbal braziliane Chapecoense, au fost găsite, a anunțat guvernatorul provinciei unde a avut loc accidentul, Luis Perez Gutierrez, scrie Agerpres.

Personal de @AerocivilCol ubicó las 2 cajas negras del avión siniestrado en Antioquia en perfecto estado pic.twitter.com/80jj0T7g7d

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În timpul unui apel de urgență în jurul orei 3.00GMT, în timpul nopții de luni spre marți, pilotul se plângea de pene electrice. Aparatul de zbor al companiei boliviene Lamia, un Aerospace 146 britanic, fusese pus în circulație în 1999.

avion prabusit columbia tw 1

Aeronava s-a prăbușit într-o zonă muntoasă, în timp ce se apropia de aeroportul din Medellin. Clubul Chapecoense a dezvăluit lista definitivă a supraviețuitorilor accidentului aviatic din Columbia. Cele șase persoane care au supraviețuit acestei catastrofe aeriene sunt trei jucători ai clubului Chapocoense, Alan Ruschel, Jackson Follmann și Neto, doi membri ai echipajului, Ximena Suarez și Erwin Tumiri, și un jurnalist, Rafael Valmorbida.

avion prabusit columbia tw 3

Alfredo Bocanegra, directorul Aviației civile columbiene, a dat un comunicat cu lista definitivă a supraviețuitorilor accidentului aviatic. Multă vreme citat printre supraviețuitori, portarul Danilo, eroul calificării în finala Copei Sudamericana, nu figurează în această listă.
Echipa de fotbal Chapecoense urma să joace, miercuri, la Medellin prima manșă a finalei Copei Sudamericana contra echipei locale Atletico Nacional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri