Autoritățile germane vor să eutanasieze porcul care i-a luat laptopul unui nudist. Oamenii protestează pentru a salva animalul

Data publicării:
Un nudist din Berlin fugareste un porc mistret care i-a furat laptopul
Sursa foto: Adele Landauer/Facebook

Mai multe persoane au protestat la marginea unei păduri pentru a salva un porc mistreț devenit extrem de popular după ce a fost protagonistul unei scene amuzante: animalul a fost fugărit de un bărbat dezbrăcat, după ce i-a "furat" punga de plastic în care își ținea laptopul, scrie The Guardian

Autoritățile au anunțat că animalul sălbatic ar putea fi ucis deoarece reprezintă un pericol, însă oamenii nici nu au vrut să audă. 

"Cu câteva zile în urmă, în presă au apărut imagini cu un bărbat fugărind porcul mistreț care îi luase laptopul", au spus organizatorii manifestației „Aceste imagini au încântat oamenii din întreaga lume. Doar Serviciul pentru Protecția Fondului Forestier pare să nu se amuze, hotărând, în schimb, să împuște scroafa".

Grupul a mai adăugat că animalele nu au făcut niciun rău, iar „proprietarul și-a recuperat laptopul ”. O petiție a apărut în mediul online pentru a o salva pe Elsa și pe puii ei. 

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri