Foto Avertizare trimisă în SUA: papușa malefică "Chucky" și-ar fi răpit copilul fictiv "Glen"

Data actualizării: Data publicării:
papușa Chucky
Sursa foto: Profimedia Images

Oficialii din cadrul Departamentului de Sănătate Publică din statul Texas și-au cerut scuze după ce instituția a lansat un mesaj de urgență în care apărea personajul de film horror "Chucky", informează BBC.

Mesajul care avertizează despre răpirea unui copil a fost trimis cu două personaje fictive: păpușa malefică "Chucky" apărea ca suspect în acest caz, iar copilul său din film, "Glen", figura ca fiind rapit.

În mesaj, suspectul era descris ca fiind o păpușă în vârstă de 28 de ani, având o greutate de 7 kilograme și o înălțime de un metru, îmbrăcat într-o salopetă de blugi și înarmată cu un cuțit uriaș.

avertizare
Sursa foto: KPRC 2 Houston / Twitter

Potrivit oficialilor din Texas, alerta a fost trimisă în timpul unui test care a mers greșit. "Ne cerem scuze pentru confuzia pe care am creat-o și lucrăm pentru a ne asigura că această situație nu se va mai repeta", scria în comunicatul transmis presei locale.

În mesajul de avertizare, "Glen", copilul fictiv al lui "Chucky" din filmul "Seed of Chucky", apărea ca fiind copilul dispărut. Descrierea acestuia respecta semnalmentele personajului fictiv.

Presa americană scrie că alerta a fost trimisă de trei ori prin e-mail.

Lansat în 1988 și urmat de mai multe continuări, filmul prezintă cazul unui criminal care după moarte reușește să intre în corpul unei păpuși - "Chucky".

Serviciul de alerte privind copiii dispăruți a apărut în SUA în 1996, iar avertizările sunt trimise presei locale, precum și direct publicului.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri