Bărbat amendat cu 4.000 de dolari pentru că a scris că Lee Hee-Ho se va căsători cu Dr Dre

Data publicării:
dr dre
Foto: Wikipedia

Un bărbat din Coreea de Sud, în vârstă de 73 de ani, a fost amendat cu 4.400 de dolari pentru defăimare, după ce a scris pe internet că văduva fostului preşedinte Kim Dae-Jung se va căsători cu rapperul american Dr Dre, informează AFP.com citat de News.ro.

dr dre
Foto: Wikipedia

În ianuarie, un internaut neidentificat a publicat pe blogul său anunţul că Lee Hee-Ho, în vârstă de 94 de ani, se va căsători cu Dr Dre, pentru a ”spăla fondurile fostului preşedinte destinate unor scopuri ilicite”.

Vineri, Seoul Western District Court a negat zvonul generat de acest utilizator, spunând că acesta este ”nefondat” şi a amendat bărbatul cu 4.400 de dolari pentru defăimare.

Însă, alţi internauţi din Coreea de Sud au fost amuzaţi de mesajul publicat de bărbatul amendat. ”Va cânta Eminem la nunta lor?”, a scris un internaut.

Lee Hee-Ho, în vârstă de 94 de ani, este văduva fostului preşedinte sud-coreean Kim Dae-Jung, cunoscut pentru ”politica razei de soare” de cooperare cu Phenian. Ea a rămas o figură politică influentă după moartea soţului ei, în 2009.

Dr Dre, în vârstă de 52 de ani, a devenit cunoscut în anii 1980, alături de trupa N.W.A., grup de pionierat al genului ”gangsta rap”. El a fondat Death Row Records şi a creat brandul de căşti Beast, care a fost cumpărat de Apple, într-un acord de mai multe milioane de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri