Bărbat găsit în viață la 9 ani după ce rudele l-au crezut mort și l-au incinerat

Data actualizării: Data publicării:
batran cu barba si sapca
Un bărbat în vârstă din China a fost găsit în viață la 9 ani după ce familia lui a crezut că a murit

Un bărbat în vârstă din China a fost găsit în viață la 9 ani după ce familia lui a crezut că a murit în urma unui accident de mașină și l-a incinerat.

În 2014, Zhuo Kangluo a fost găsit „mort” la marginea unui drum, la scurt timp după ce a dispărut din azilul de bătrâni unde fusese dus de familie. Dar anul trecut bătrânul a apărut într-un sat din componența metropolei Chongqing. În luna august, după ce tot mai multe persoane au început să semnaleze prezența unui bărbat cu „comportament ciudat”, autoritățile au început să facă cercetări, potrivit China News Network, citată de msn.com.

Pentru că bărbatul a refuzat să răspundă oricărei întrebări venite din partea polițiștilor, identificarea lui a fost dificilă. Până la urmă, misterul a fost elucidat în urma unui test ADN, în baza căruia a fost aflată identitatea fratelui bărbatului necunoscut.

Autoritățile au stabilit apoi că, în urmă cu 9 ani, un bărbat care a murit într-un accident a fost identificat de rude și vecini drept Zhuo Kangluo. Nepotul lui nu a cerut atunci efectuarea necropsiei și nici alte analize suplimentare, trupul neînsuflețit fiind incinerat.

Potrivit sursei citate, acum, după ce a fost regăsit de către rudele sale, bătrânul ar fi izbucnit în lacrimi când și-a reîntâlnit nepotul. Zhuo a ajuns acum în grija familiei sale.

Autoritățile chineze fac investigații pentru a stabili identitatea bărbatului incinerat în urmă cu 9 ani.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri