Berlusconi le-a prezentat jurnaliștilor vila în care ar fi avut loc petreceri deocheate

Data publicării:
silvio berlusconi afp-2

A fost prezentată una dintre sălile unde, potrivit procurorilor, Silvio Berlusconi îşi invita prietenii pentru a participa la faimoasele sale petreceri. Din sala de mese, jurnaliştii au ajuns şi la subsol, unde este o sală luxoasă de cinema, cu fotolii albe, cu un ring de dans şi un loc special amenajat pentru DJ.

Din înregistrările telefonice aflate la dosar reiese că la aceste petreceri erau invitate şi dansatoare minore. Toate erau răsplătite cu bani şi cadouri pentru reprezentaţiile lor. Silvio Berlusconi respinge toate acuzaţiile şi spune că este persecutat de magistraţi din motive politice.

„Eu stăteam în capul mesei şi conduceam discuţiile. Vorbeam despre politică, sport, campionat, filme, televiziune şi diverse bârfe, mă relaxam şi cântam alături de orchestră, melodii din perioada tinereţii mele”, susține Berlusconi.

Versiunea fostului premier este susţinută şi de unele minorele care participau la astfel de petreceri. „Toţi mă acuză de asta (n.r. prostituţie), probabil ar fi fost cea mai simplă cale pentru a reuşi să am ceea ce nu am avut, dar era contra principiilor mele”, a spus Karima El Mahroug.

Karima El Mahroug este o tânără din Maroc cunoscută în lumea mondenă din Italia sub numele de Ruby. Potrivit anchetatorilor, ea ar fi primit bani de la Silvio Berlusconi pentru a participa la aceste petreceri. În dosarul Rubygate, Silvio Berlusconi este judecat, din aprilie 2011, la Milano, pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră şi abuz de putere. Ruby a recunoscut, însă, că îl cunoaşte pe Silvio Berlusconi şi că acesta i-a oferit o sumă de bani pentru a-şi deschide un centru de înfrumuseţare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri