Beyonce îndeamnă populația de culoare din SUA să meargă la vot: „Votați ca și cum viața voastră depinde de asta”

Data actualizării: Data publicării:
Beyonce
Foto: Getty Images

Cântăreața americană Beyonce i-a îndemnat pe toți membrii comunității de culoare din SUA să meargă la vot la alegerile prezidențiale din acest an și să voteze ca și cum „viața voastră depinde de asta”, informează BBC.

Beyonce a făcut acest apel cu prilejul primirii unui premiu pentru contribuții umanitare, la Gala Premiilor BET (Black Entertainment Television), eveniment la care sunt acordate diverse distincții artiștilor de culoare.

„Vă îndemn să fiți în continuare activi și să reușiți să provocați o schimbare care să ducă la destrămarea acestui sistem plin de inegalități rasiale”, a spus artista, care a dedicat trofeul primit tuturor participanților la recentele proteste din SUA

„Ați arătat că lupta înaintașilor noștri nu a fost una în van”, a adăugat Beyonce.

„Trebuie să votați ca și cum viața voastră depinde de asta. Pentru că, de fapt, chiar așa și e”, a mai spus artista.

Beyonce a primit premiul din partea lui Michelle Obama, care a lăudat-o pe artistă pentru implicarea ei în lupta pentru drepturile comunității de culoare.

Alegerile prezidențiale din SUA sunt programate pe 3 noiembrie.

Conform celor mai recente sondaje, candidatul democrat Joe Biden, fost vicepreşedinte al SUA, şi-a mărit avansul la 13 puncte procentuale în faţa preşedintelui în funcţie, republicanul Donald Trump.

Recent, inclusiv rapperul american Snoop Dogg a declarat că s-a decis să voteze pentru prima oară în viața lui la alegerile prezidenţiale, pe motiv că îşi doreşte ca Donald Trump să plece de la Casa Albă.

 

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri