Bill Gates a fost Secret Santa într-un grup Reddit. El a trimis un pachet de peste 36 de kilograme

Data actualizării: Data publicării:
Clinton Global Initiative 2015 Annual Meeting - Day 2
Bill Gates. Foto: Gulliver/Getty Images

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a fost Secret Santa într-un grup Reddit, ocazie cu care a trimis un pachet de peste 36 de kilograme unui user, anunță CNBC.

Pachetul a ajuns la o femeie de 33 de ani, din Michigan, cu pseudonimul Szor.

În cutie era o notă din partea lui Gates, care participă la Secret Santa pe Reddit din 2013, în care își exprimă admirația pentru generazitatea lui Szor, care a schimbat 95 de cadouri, potrivit Mediafax.

Pachetul trimis de Gates conținea seturi de Lego pentru adulți, dulciuri, cîteva din cărțile favorite ale miliardarului, o copie a manuscrisului cărții favorite a lui Szor - Marele Gatsby de Scott Fitzgerald, un hamac, o lumânare imprimată cu un pasaj din Marele Gatsby, cadouri pentru pisica destinatarei, precum și altele, legate de serialul TV Twin Peaks, jocuri logice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru că Szor și-a pierdut mama în acest an, Gates a meționat în mesajul său că a făcut o donație în memoria acesteia către American Heart Association, acesta fiind „cel mai special dar dintre toate”, după cum a spus tânăra.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri