Bill Gates: Donald Trump m-a întrebat de două ori care este diferența dintre HPV și HIV

Data publicării:
President Trump Makes Announcement On Iran Deal
Foto: Guliver/GettyImages

Bill Gates, fondatorul Microsoft, miliardar  și filantrop, a declarat recent că Donald Trump l-a întrebat de două ori care este diferența dintre HIV și HPV. În plus, susține omul de afaceri american, Trump știa „înfricoșător” de multe lucruri despre felul în care arată una dintre fetele lui.

President Trump Makes Announcement On Iran Deal
Foto: Guliver/GettyImages

Remarcele au fost făcute în timpul unui interviu din cadrul evenimentului Bill&Melinda Gates Foundation, unde Gates a acceptat să răspundă întrebărilor angajaților. Miliardarul a povestit că Trump a cunoscut-o pe fiica lui, Jennifer, acum în vârstă de 22 de ani, la un spectacol de echitație din Florida. Gates a povestit cum Trump, care se afla la eveniment a plecat cu mașina, numai pentru a se întoarce 20 de minute mai târziu în elicopter. Asta pentru că voia sa impresioneze.

Gates l-a întâlnit pe Trump abia în decembrie 2016, în New York.

„Prima dată când am vorbit cu el mi s-a făcut de fapt teamă pentru că știa multe detalii despre cum arată fiica mea. Nici Melindei (n.r - soția lui Gates) nu i-a plăcut asta prea mult”, a povestit fondatorul Microsoft.

Cei doi s-au întâlnit din nou în martie anul trecut, atunci când Gates l-ar fi sfătuit pe Trump să nu ia măsuri împotriva vaccinurilor, așa cum s-ar fi gândit președintele american să facă.

„În ambele dăți a vrut să știe dacă există o diferență între HPV și HIV și i-am explicat că cele două sunt rar confundate între ele”, a mai povestit Gates.

Bill Gates nu este cunoscut neapărat pentru umorul lui, însă a stârnit de mai multe ori hohote de râs în sală.

A mai povestit și cum Trump vorbește despre el la persoana a treia: „Trump a auzit că nu îți place ce face Trump”, i-ar fi spus președintele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri