Black, interpretul celebrei melodii „Wonderful Life”, a murit

Data publicării:
black

Foto: Facebook

Decesul artistului a fost anunțat pe pagina sa de Facebook. Colin Vearncombe avea 53 de ani.

We’re deeply saddened to announce the death of Colin Vearncombe (aka Black) earlier today, Tuesday 26th January 2016....

Posted by Black aka Colin Vearncombe on Tuesday, January 26, 2016

A murit în pace, înconjurat de familie. Soția sa Camilla și cei trei copii au mulțumit angajaților din spital: 'Colin a primit cel mai bun tratament posibil și le suntem recunoscători'. Înmormântarea va avea loc în Liverpool și nu va fi publică”, se mai arată în mesajul încheiat cu două rânduri din celebra melodie Wonderful Life: No need to laugh or cry, It’s a wonderful, wonderful life.”

Black a obținut faima internațională în 1987 cu melodia „Wonderful Life”. Ultimul album, „Blind Faith”, datează de anul trecut. Colin Vearncombe mai era poet și pictor. 

Deși nu a reușit să producă în continuare melodii la fel de populare, Black a mai lansat opt albume, iar alte șase sub numele său adevărat. Colin Vearncombe a atribuit „eșecul” său certurilor cu studioul de înregistrări, ceea ce l-a făcut să nu mai compună. Acesta fiind singurul său regret, potrivit unui interviu acordat în 2014.

Originar din Liverpool, el locuia în Irlanda de zece ani și urma să fie bunic pentru prima oară în ziua de St. Patrick, pe 17 martie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri