Bono de la U2 l-a imitat pe Bill Clinton

Data publicării:
bono

Solistul trupei U2, Bono, şi fostul preşedinte american Bill Clinton au făcut spectacol, în timpul unei conferinţe organizate de fundaţia fostului lider de la Casa Albă. Pus pe glume, Bono a imitat accentul sudist al lui Bill Clinton, spre deliciul asistenţei, iar acesta a dovedit că are simţul umorului.

Pe Bono şi pe Bill Clinton îi leagă o prietenie de mai bine de două decenii, de la începutul anilor 90, pe vremea când politicianul american era locatarul Casei Albe. Tocmai pentru că au petrecut foarte mult timp împreună, Bono a reuşit să copieze multe dintre gesturile lui Bill Clinton, şi chiar accentul specific celor din sudul Statelor Unite.

Fostul preşedinte american Bill Clinton a savurat momentul, alături de ceilalţi invitaţi, printre care şi directorul Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde.

Bill Clinton şi Bono au colaborat în mai multe proiecte umanitare, în special pentru ajutorarea copiilor din Africa, iar fundaţia fostului preşedinte american este cunoscută pentru că a contribuit la educarea a milioane de tineri africani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri