Bruce Jenner, tatăl vitreg al surorilor Kardashian, stabilește un nou record pe Twitter după ce a devenit Caitlyn Jenner

Data publicării:
bruce-caitlyn-jenner

Schimbarea de sex a lui Bruce Jenner domină presa americană de câteva luni. Deja celebru, nu atât pentru performanţele sportive, cât mai ales datorită reality-showului „Keeping Up With The Kardashians”, Bruce - tatăl vitreg al mult mai faimoasei Kim Kardashian - a reuşit să stabilească o nouă limită a celebrităţii.

Apariţia sa pe coperta revistei Vanity Fair a făcut înconjurul lumii, iar imaginile de la şedinţa foto au fost vizualizate de aproape opt milioane de ori, în primele 24 de ore.

Bruce trebuia să spună mereu o minciună. Trăia o minciună. Zi de zi păstra un secret, de dimineaţă până seara. Caitlyn nu are niciun secret. Sunt liberă”, spune Jenner.

Bruce Jenner a recunoscut, în timpul unei emisiuni televizate în luna aprilie, că se simte o femeie captivă în trupul unui bărbat. Chiar dacă nu a făcut, încă, o operaţie de schimbare de sex, a trecut prin numeroase proceduri medicale şi cosmetice pentru a-şi accentua trăsăturile feminine.

Unii reprezentanţi ai comunităţii de transsexuali din Statele Unite au dezaprobat mediatizarea excesivă a cazului Bruce Jenner - Caitlyn Jenner, pe motiv nu e decât o reclamă ascunsă pentru propriul show TV.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri