Cabinele unei telegondole din Canada s-au prăbușit, după ce un cablu a fost tăiat

Data actualizării: Data publicării:
telegondola
Foto: Twitter

30 de cabine ale unei telegondole din Canada s-au prăbușit, după ce unul dintre cablurile instalației a fost tăiat. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, la ora 4.00, în nordul orașului Vancouver. Din fericire, pentru că telegondola nu funcționa, nu au fost răniți. La o oră de vârf însă, cele 30 de cabine ar fi putut transporta aproape 250 de oameni până la 900 de metri altitudine.

Poliția canadiană a deschis o anchetă după ce 30 de cabine ale telegondolei Sea-to-Sky din Squamish s-au prăbușit și încearcă să-i identifice pe cei care au tăiat în mod deliberat cablul.

Telegondola fusese verificată de experți în recent, nefiind găsite nereguli. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția canadiană tratează incidentul ca pe un act de vandalism.

"Credem că aceste cabluri au fost tăiate și că a fost un act de vandalism. În acest moment, este considerat a fi locul unei infracțiuni,” a declarat inspectorul Kara Triance, citat de CNN.

Telegondola Sea-to-Sky are 30 de cabine, fiecare dintre ele putând transporta opt pasageri într-o plimbare de 10 minute care traversează o porțiune de mare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri