Cadavrul unui bărbat, un crocodil și peste 200 de șerpi au fost descoperiți într-o casă din SUA. „N-am mai văzut așa ceva”

Data actualizării: Data publicării:
brown snake in terrarium for home decor
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Profimedia

Caz șocant în SUA. Polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat, un crocodil și peste 200 de șerpi și șopârle, multe dintre reptile fiind veninoase, într-o casă din Pennsylvania, săptămâna asta, relatează Insider.

Marți după-masă, polițiștii au primit un apel despre un tânăr de 23 de ani aflat în stare de inconștiență într-o casă din Aliquippa, Pennsylvania. Potrivit publicației locale ABC 4, bărbatul ar fi decedat înainte ca ofițerii să ajungă la fața locului. Polițiștii au făcut însă încă o descoperire șocantă, pentru că în casa bărbatului erau sute de reptile, ținute în cuști, împrăștiate prin casă, și un crocodil de un metru.

Timp de opt ore, ofițerul Jim Bologna a catalogat animalele și le-a relocat. El a declarat pentru sursa citată că aproximativ 60 de șerpi erau foarte veninoși, printre aceștia regăsindu-se inclusiv doi șerpi mamba, o cobră și un șarpe cu clopoței.

Bologna a mărturisit că nu a mai văzut așa ceva niciodată. „A fost o surpriză. A fost ceva cu adevărat diferit. Sunt obișnuit să am de-a face cu oameni care au prea multe pisici sau câini și am avut în oraș capre sau pui care au fost relocați. Totuși, n-a fost nevoie vreodată să relocăm un crocodil. E ceva nou pentru mine”, a spus ofițerul.

Poliția nu a dezvăluit cauza decesului tânărului de 23 de ani, însă Bologna a precizat că acesta avea într-adevăr o mușcătură de șarpe, însă acest lucru nu i-ar fi putut produce moarte, pentru că el ar fi fost înjunghiat înainte.

Tânărul locuia cu alte trei persoane și împreună cu acestea avea o afacere cu reptile, care erau vândute chiar și cu 2.000 de dolari bucata. Potrivit The Beaver County Times, cei patru rezidenți, inclusiv tânărul mort, alături de un copil de trei ani s-au mutat recent în zonă pentru a dezvolta afacerea.

Bologna a declarat că totul în casă era curat, iar animalele erau îngrijite, ținute în condiții normale, în cuști. Crocodilul era ținut într-un bazin mic, la subsol, și avea apă proaspătă.

Pentru că e interzis să deții șerpi veninoși în Aliquippa, reptilele au fost confiscate. Șerpii, împreună cu crocodilul, au fost duși la un magazin de animale exotice în orașul vecin. Rezidenții casei riscă amenzi de până la 1.000 de dolari pentru fiecare șarpe în parte, astfel că sancțiunea se poate ridica până la 180.000 de dolari. Ei au putut rămâne în continuare în casă cu reptilele care nu sunt veninoase.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri