Călătoria lui Richard Branson în spațiu ar fi fost prezisă de „The Simpsons” încă din 2014

Data actualizării: Data publicării:
the simpson branson
Imaginea, care este deja virală pe internet, corespunde episodului „Războiul artei” din sezonul 25, unde apare un astronaut care privește o pictură în timp ce se bucură de gravitație zero într-o navetă spațială. Foto: Twitter/ Aditya Kondawar

De fiecare dată când are loc un eveniment relevant în lume, fanii „The Simpsons” caută indicii că familia galbenă l-ar fi anticipat, și de cele mai multe ori chiar le găsesc. De această dată, în centrul atenției este Richard Branson, al cărui zbor în spațiu ar fi fost prezis de faimosul serial încă din 2014.

„Familia Simpson” („The Simpson) a prezis din nou viitorul. După călătoria istorică a miliardarului Richard Branson în spațiu, fanii serialului animat au observat asemănarea izbitoare dintre o scenă a unui episod din 2014 și ceea ce s-a întâmplat duminică la bordul avionului Unity.

În episodul din 2014 apare un personaj foarte asemănător lui Branson plutind în interiorul a ceea ce arată ca o navă spațială.

Imaginea, care este deja virală pe internet, corespunde episodului „Războiul artei” din sezonul 25, unde apare un astronaut care privește o pictură în timp ce se bucură de gravitație zero într-o navetă spațială. Desigur, internauții nu s-au putut abține să nu observe remarcabila asemănare dintre desenele animate și Richard Branson în carne și oase.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe 11 iulie, nava VMS Eve a lui Richard Branson a decolat din Spaceport America, aflat în deșertul din New Mexico. Purtată în acest fel, ea a ajuns la 15 mii de metri altitudine, după care s-a desprins și și-a continuat singură drumul, până la 90 de kilometri deasupra Pământului. Odată ajunsă la limita atmosferei terestre, naveta lui Branson a rămas acolo câteva minute. A fost împlinirea visului din copilărie al miliardarului britanic. Și a putut testa câteva minute și imponderabilitatea.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri