Campania neobișnuită pornită de Mark Zuckerberg

Data publicării:
zuckerberg in vizita fb

Tânărul fondatorul al Facebook, Mark Zuckerberg, a început un tur al Statelor Unite pentru a afla care sunt „speranțele și problemele” americanilor. Demersul duce cu gândul la o campanie electorală, dar el spune că nu despre asta este vorba, scrie luni AFP, citată de Agerpres.

zuckerberg in vizita fb
Foto: Facebook / Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, care are 33 de ani și conduce cea mai mare rețea socială din lume, cu o avere estimată la aproape 62 de miliarde dolari, a publicat recent imagini din călătoria sa în Rhode Island și Maine în compania soției sale, Priscila, alimentând speculațiile cu privire la o posibilă candidatură a sa la prezidențiale.

Scopul meu în acest an este de a vizita fiecare stat (federal) în care nu am petrecut timp, pentru a mă informa în legătură cu speranțele și problemele oamenilor și pentru a afla ce cred ei despre munca și comunitățile lor”, a scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

Unii se întreabă dacă obiectivul pe care mi l-am fixat înseamnă că voi candida la un mandat electoral. Nu e așa”, a spus el, explicând că vrea să înțeleagă cum să-și folosească cel mai bine averea, pe care a direcționat-o parțial în scopuri filantropice.

În postarea de duminică, Mark Zuckerberg spune că a întâlnit foști dependenți de droguri, tineri infractori încarcerați sau responsabili ai unor comunități defavorizate. Din aceste întâlniri, spune el, aflat că „relațiile noastre ne modelează mai mult decât ne gândim” și că rețelele sociale — online sau nu — sunt importante.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri