Canada a lansat un nou program de vize pentru a atrage întreprinzători

Data publicării:
ministrul canadian imigrare kenney

Autoritățile canadiene au anunțat că noul program de vize a intrat în vigoare începând de ieri. Potrivit unui comunicat al autorității canadiene pentru cetățenie și imigrare, acest program îi va pune în legătură pe întreprinzătorii imigranți cu organizațiile din sectorul privat din Canada care au mai lucrat cu diverse companii începătoare și care pot asigura resurse esențiale.

„Noul nostru program Start-Up Visa va face din Canada destinația aleasă de către antreprenorii cei mai buni și străluciți pentru a-și lansa companiile”, declara, la sfârșitul lunii ianuarie, ministrul canadian pentru Cetățenie, Imigrare și Multiculturalism, Jason Kenney.

Oficialul canadian a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că țara sa este pregătită să primească această categorie de imigranți.

În principiu, aplicanții pentru acest tip de viză vor avea nevoie de susținerea unui finanțator canadian sau a unui fond de investiții înainte de a depune o cerere.

Potrivit publicației de specialitate Bloomberg Business, acesta este cel mai recent dintr-o serie de programe similare lansate de alte state, precum Australia, Chile și Marea Britanie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri