Cântăreț de rap descoperit mort în portbagajul unei mașini, după un accident minor petrecut pe o autostradă din Miami

Data publicării:
Patrulă de poliție în SUA
Patrulă de poliție în SUA FOTO: Getty Images

Poliția americană a găsit cadavrul rapper cu o carieră în plină ascensiune în portbagajul unei mașini, după un accident minor petrecut pe o autostradă din Miami.

Ofițerii au descoperit cadavrul artistului hip-hop în vârstă de 25 de ani, Brian Trotter, după ce au fost chemați la locul coliziunii, potrivit BBC News.

Șoferul, Robert Deupree Avery Coltrain, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat și acuzat de crimă și transport ilegal de rămășițe umane.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La autopsie s-a descoperit că Trotter a fost împușcat mortal de mai multe ori. Ofițerii nu au stabilit un motiv pentru crimă, deocamdată. Șoferul era prieten cu Trotter, cunoscut sub numele de scenă Kent Won't Stop, de mai bine de un deceniu.

Potrivit raportului poliției, o patrulă a fost solicitată duminică, după un accident petrecut pe autostrada Palmetto din Miami. Autoturismul avariat a fost remorcat într-o parcare din apropiere, iar polițiștii au devenit suspicioși după ce au observat muște în mașină și un simțit un miros specific.

În interiorul portbagajului au găsit corpul „înfășurat într-o bucată de țesătură, într-un stadiu avansat de descompunere”.

Trotter a fost văzut ultima dată pe 17 octombrie părăsind casa sa din Triangle, Virginia, împreună cu Coltrain.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri