Cartea care produce apă potabilă

Data publicării:
cartea de baut

"Cartea care aduce apa potabilă" este primul manual care îi învaţă pe oameni să bea apă potabilă şi este tipărit pe un filtru de hârtie printr-o tehnologie avansată, care poate elimina microbii ucigaşi din apă.

Potrivit statisticilor, peste 660 de milioane de oameni din întreaga lume suferă pentru că nu au acces la apă potabilă. Dintre aceştia, 3,4 milioane mor anual din cauza bolilor provocate de microbii din apă. Problema cea mai gravă este însă, spun specialiştii, că milioane de oameni nici măcar nu ştiu că apa pe care o beau nu este potabilă. De aici a apărut ideea acestei cărţi pe post de filtru.

Am inventat un filtru care purifică apa de băut. După ce am trecut apa prin acest filtru, am descoperit o reducere cu 99,9% a bacteriilor, nivel comparabil cu puritatea apei potabile din această ţară (SUA, n.r.)”, a spus Teri Dankovich, doctor chimist.

Procedeul este relativ simplu şi costă câţiva cenţi, fiind unul dintre cele mai ieftine sisteme de filtrat apa. Paginile acestei cărţi speciale sunt tipărite în engleză şi mai multe limbi străine, în funcţie de ţările în care aceste volume vor fi distribuite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri