Casa din Cleveland în care trei femei au fost sechestrate timp de zece ani a fost demolată

Data publicării:
crime-scene-600

A fost începutul sfârşitului pentru casa groazei din Cleveland, locul în care trei femei au îndurat timp de un deceniu un adevărat calvar. Zeci de vecini au aplaudat iniţiativa autorităţilor, uşuraţi că lugubra locuinţă va dispărea de lângă ei.

Prezentă la demolare, una dintre fostele victime a declarat că, în ciuda chinului îndurat, femeile nu şi-au pierdut nicio clipă speranţa.

„Vreau ca toţi oamenii să ştie, mai ales mamele, că pot avea încredere, pot avea speranţă, iar copilul lor va reveni acasă. Aveţi numai încredere în milostivul Dumnezeu şi veţi vedea că vor reveni”, a spus Michelle Kright, una dintre victimele lui Ariel Castro.

Răpite în decurs de doi ani, între 2002 şi 2004, cele trei femei au fost supuse abuzurilor sexuale. Legate în lanţuri şi înfometate, ele au pierdut mai multe sarcini în timpul captivităţii. Calvarul s-a încheiat în momentul în care una dintre ele a reuşit să scape şi a alertat autorităţile.

Ariel Castro a fost condamnat în cursul săptămânii trecute la închisoare pe viaţă, plus 1.000 de ani de detenţie pentru zeci de capete de acuzare. El şi-a recunoscut vinovăţia şi s-a declarat bolnav.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri