Casa distrusă de foc din Silicon Valley, scoasă la vânzare cu 800.000 de dolari. Cum explică agentul imobiliar prețul uriaș

Data publicării:
Casa Silicon Valley
FOTO: Facebook

O casă din Silicon Valley, San Francisco, distrusă complet de un incendiu, a fost scoasă la vânzare la nu mai puțin de 800.000 de dolari. Chiar dacă vi se pare de necrezut, agenția imobiliară care se ocupă de vânzarea proprietății a primit mai multe oferte până acum și se așteaptă ca în curând să înceapă un „război” al licitațiilor.

Casa Silicon Valley
FOTO: Facebook

Proprietatea de 538 de metri pătrați evaluată la 800.000 de dolari este situată în San Jose, parte din San Francisco Bay Area, zonă afectată de un incendiu major în urmă cu doi ani.

Postat pe Facebook, anunțul imobiliar a atras criticile mai multor utilizatori, însă Holly Barr de la agenția imobiliară Willow Glen Charm spune că prețul este dat nu de casă, ci de zona în care este situată proprietatea, foarte aproape de sediile Facebook și Google.

Casa Silicon Valley
FOTO: Facebook

„Dacă lucrezi în domeniul imobiliar știi că acesta este prețul corect. Clienții pun prețul”, a spus Barr. Agentul imobiliar a dezvăluit că deja a primit mai multe oferte și prezice că un „război” al licitațiilor va începe curând.

Casa Silicon Valley
FOTO: Facebook

Prețul mediu al unei case în zonă este de 1,4 milioane de dolari. Mai mult, proprietățile din San Jose se scumpesc zilnic cu aproximativ 571 de dolari. Fenomenul se explică prin cererea mare din zonă și ofertele puține. Astfel, valoarea unei case din Silicon Valley crește cu aproximativ 200.000 de dolari anual, scrie BBC.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri