Căsătorie în grup la Festivalul Gheții din China

Data publicării:
casa

11 cupluri din China, Franţa, Seychelles şi Egipt au înfruntat gerul dimineţii, pentru a participa la căsătoria în grup. Miresele au purtat rochii albe, la care au asortat câte o jachetă groasă sau fulare, în timp ce mirii au avut paltoane peste costumele elegante. La ceremonie a luat parte şi un cuplu căsătorit, care a dorit să-şi înnnoiască jurămintele.

Este foarte frig, dar ne-am alăturat pentru că vrem să repetăm ceea ce am făcut acum 15 ani. M-am căsătorit cu soţia mea acum 15 ani în Egipt şi am dorit să retrăim această zi”, a spus Osman.

Sculpturile din gheaţă au transformat oraşul Harbin într-un tărâm de basm. Aici pot fi admirate de la pagode la castele din poveşti şi sculpturi care reprezintă personaje mitologice. Nu lipsesc nici operele de artă care înfăţişează capra, pentru că peste câteva săptămâni China va intra în anul dominat de acest animal.

„Sculpturile de aici sunt mult mai mari şi mai impresionante decât mi-am imaginat. Este prima dată când vin aici, aşa că mă simt bine şi este minunat”.

Pentru copii, principalele atracţii sunt un labirint şi un tobogan din gheaţă. În timp ce ei sunt la joacă, părinţii pot admira sculpturile care se întind pe o suprafaţă de peste 600 de mii de metri pătraţi, la care au muncit 7 mii de oameni. Peste un milion de turişti şi localnici sunt aşteptaţi să viziteze oraşul de gheaţă, până la sfârşitul lunii viitoare, când festivalul îşi va închide porţile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri