Caz șocant în SUA. Părinții care dădeau heroină copiilor

Data publicării:
parinti heroina copii

Un bărbat și o femeie din Statele Unite sunt acuzați că-și injectau cei trei copii cu heroină, pentru a-i face să doarmă.

parinti heroina copii
Foto: Facebook

Anchetatorii spun că au găsit pe pielea copiilor, în vârstă de 2, 4 și respectiv 6 ani, înțepături care puteau proveni de la ace de seringă, relatează The Washington Post.

De altfel, casa în care locuia familia era plină de ace de seringă folosite pentru droguri, spun anchetatorii.

Copiii trăiau în condiții deplorabile. Nu aveau o situație bună, chiar și fără povestea cu heroina”, spune un reprezentant al poliției din Pierce County, statul Washington.

Ashlee Hutt, în vârstă de 24 de ani, și partenerul ei, Leroy McIver (25 de ani) le spuneau copiilor că li se injectează „suc de dormit” sau „medicament de bună-dispoziție”.

Copiii le-au spus polițiștilor că primeau „suc de dormit” de la părinți, prin intermediul injecțiilor.

Cel mai mare dintre copii, un băiat în vârstă de șase ani, spunea că „medicamentul” pe care i-l dădeau părinții era „un praf alb amestecat cu apă”, care îi era injectat.

Analizele au arătat urme a ceea ce se crede a fi heroină în cazul a doi dintre copii, în timp ce în cazul celui de-al treilea testele au fost negative.

Hutt și McIver au fost arestați în urma unui telefon primit de Protecția Copilului din Marea Britanie. Persoana care a sunat spunea că a văzut-o pe femeie injectând droguri copiilor.

Părinții au fost arestați, iar instanța a decis o cauțiune de 100.000 de dolari pentru fiecare dintre ei. Copii au fost duși în centre de plasament.

Hutt și McIver au recunoscut că iau heroină. Bărbatul spune însă că de vină pentru injectarea copiilor cu droguri ar fi bona.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri