Cazare cu plata în funcţie de greutate: Un cămin de fete din Japonia modifică chiria în funcţie de cât slăbesc sau se îngraşă locatarele

Data publicării:
bete japoneze

Un complex de apartamente destinate exclusiv femeilor din Osaka, Japonia, percepe chirie în funcţie de greutatea locatarelor, un motiv în plus pentru ca cele câteva sute de tinere să îşi îngrijească silueta.

Concret, dacă tinerele de la complexul „Lady Share House B&D” se îngraşă un kilogram, plătesc o chirie lunară cu 10 dolari mai scumpă. În cazul în care fetele reuşesc să slăbească un kilogram, atunci chiria scade - tot cu 10 dolari.

Administratorii complexului „Lady Share House” (fotografii aici) îşi cântăresc clientele o dată la trei luni, iar chiria rezultă din înmulţirea greutăţii acestora cu 10 dolari. La această sumă se mai adaugă 38 de dolari, ca taxă de întreţinere. Conform unui calcul simplu, o fată de 40 de kilograme achită 438 de dolari lunar.

În ajutorul tinerelor, Lady Share House B&D” vine cu o sală de exerciţii şi echipamente de fitness-aerobic, un salon de înfrumuseţare şi reviste gratuite cu tematică de diete şi pierdere în greutate.

Foto via kansai.hituji.jp:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri