Cazul americanului care și-a ucis familia pentru o altă femeie. Reacția amantei: E dezgustător, mi-e rușine

Data actualizării: Data publicării:
chris watts amanta 1
Chris Watts cu amanta lui Nichol Kessinger.

Cazul americanului care și-a ucis, în luna august, cele două fiice și soția însărcinată, a șocat o întreagă țară. Bărbatul avea o aventură cu o colegă de muncă și și-ar fi dorit astfel să înceapă o nouă viață cu ea. Amanta criminalului a declarat recent că gestul lui este „dezgustător” și că „îi este foarte rușine” pentru cele întâmplate.

chris watts amanta 1
Chris Watts cu amanta lui Nichol Kessinger.

Nichol Kessinger, în vârstă de 30 de ani, a avut o cădere nervoasă atunci când a discutat cu anchetatorii despre crimele comise de amantul său, Chris Watts. Ea le-a spus polițiștilor că „ acele fetițe, erau atât de mici”, între suspine, scrie The Sun.

El (Chris Watts n.r.) este dezgustător. Mi-e rușine că am avut de-a face cu el. O să mă trezesc în fiecare zi și o să știu că femeia aceea cu copilul nenăscut și acele două fetițe nu mai există și asta îmi frânge inima”, le-a mărturisit femeia investigatorilor.

Potrivit presei locale, Nichol Kessinger a căutat pe internet oferte la cărți și rochii de mireasă, în zilele dinaintea crimelor.

Lumea o sa spună că eu sunt acea femeie care a avut o relație cu bărbatul care și-a omorât familia”, a declarat femeia.

Nichol Kessinger a mai precizat că a fost păcălită de Chris Watts să creadă că el este un tată iubitor, că se află în divorț cu soția lui și nu i-a spus nimic de faptul că soția lui era însărcinată.

M-a mințit legat de tot”, a declarat Kessinger pentru presa locală.

chris watts
Chris Watts alături de soția lui și cele doi fiice.

Chris Watts și-a sufocat fiicele și și-a strangulat soția în casa lor din orașul Frederick, din statul Colorado, în luna august. El le-a ascuns apoi trupurile la un sit de extragere a petrolului, acolo unde lucra.

Watts nu își mai dorea al treilea copil și voia să își părăsească familia pentru femeia cu care avea o aventură. În față anchetatorilor și a jurnaliștilor, el a jucat rolul tatălui și soțului distrus de durere, însă detectivii au reușit să demonstreze că el a fost cel care și-a ucis familia. 

Bărbatul a recunoscut, într-un final, crimele pentru a evita pedeaspsa cu moartea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri