Cazul macabru care a șocat Mexicul. Un cuplu a fost arestat, după ce poliția i-a prins cu un cărucior plin cu membre umane

Data publicării:
suspecti mexic

Un caz macabru zguduie Mexicul. Un cuplu a fost arestat după ce polițiștii i-au descoperit împingând pe stradă un cărucior în care se aflau mai multe rămășițe umane. Cei doi sunt bănuiți că ar fi ucis până la 20 de femei, potrivit liderului investigației, citat de CNN.

Cei doi soți au fost reținuți marți, în suburbia Ecatepec, din Mexico City, fiind suspectați că au ucis 10 femei. Bărbatul le-ar fi mărturisit însă polițiștilor că ei sunt responsabili pentru moartea unui număr dublu de victime.

Soții au fost identificați doar după numele mic, Juan Carlon N. și Patricia N., în presa din Mexic. Poliția i-a arestat în cadrul unei investigații mai ample, în care era anchetată dispariția a trei femei și a unui bebeluș de doar două luni.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor în detaliu cum ar fi comis 10 crime, împreună cu soția lui, și a adăugat că mai există alte 10 victime. În casa celor doi, polițiștii au făcut o descoperire macabră: au găsit opt găleți din plastic pline cu membre umane și ciment. Alte rămășițe umane au fost descoperite în frigider, înfășurate în pungi de plastic.

Rămâne de stabilit acum dacă cei doi sunt, într-adevăr, responsabili de crimele oribile sau dacă sunt „un paravan” pentru un „psihopat” sau un „criminal în serie”, după cum a declarat liderul investigației.

Cât despre bebelușul dispărut, cei doi ar fi spus că l-au vândut.

Cazul macabru a șocat Mexicul și a stârnit valuri de furie în rândul opiniei publice. Sute de oameni au protestat în stradă și au depus lumânări și flori albe în suburbia în care a fost arestat cuplul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri