Cazul morții misterioase a actriței Natalie Wood. Anchetatorii îl consideră pe Robert Wagner „persoană de interes”

Data actualizării: Data publicării:
natalie wood

Polițiștii care investighează moartea misterioasă a actriței Natalie Wood, din anul 1981, spun că soțul ei, actorul Robert Wagner este acum o persoană care prezintă interes pentru anchetă.

'robert wagner si natalie wood getty
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actrița Natalie Wood a murit, după ce s-a înecat, în urmă cu aproape 37 de ani, în timpul unei excursii cu vaporul, alături soțul ei Robert Wagner și actorul Christopher Walken.

La acel moment se credea că moartea ei a fost un accident, cu toate că au rămas niște întrebări fără răspuns.

Anchetatorii spun că Wagner „și-a schimbat povestea constant”, de-a lungul timpului, potrivit BBC.

„După investigațiile din ultimii șase ani, am ajuns să credem că Wagner este o persoană de interes”, a spuns unul dintre polițiștii care se ocupă de caz.

Robert Wagner a oferit mai multe variante, în contradictoriu, ale evenimentelor de pe acel yacht, din noiembrie 1981.

robert wagner si natalie wood
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Familia actriței nu a fost mulțumită de răspunsul dat de autorități la acea vreme, după prima investigație, așa că, în 2011, polițiștii au  început să reexamineze dovezile.

Natalie Wood, care a jucat în filme precutm „West Side Story” și „Rebel Without a Cause”, petrecuse cu o seară înainte să moară. Investigatorii concluzionaseră că a alunecat și a căzut în apă, după ce consumase alcool.

Pe de altă parte, doi martori spun că i-au văzut pe Natalie Wood și Robert Wagner certându-se, cu o seară înainte de moarte ei, iar actorul „ar fi atacat-o”. Autopsia actriței, care a murit la vârsta de 41 de ani, a scos la iveală că avea vânătăi pe corp și o zgârietură pe față.

Dennis Davern, căpitanul vaporului a declarat în 2011, că a mințit poliția în timpul primei investigații și că „o ceartă între Wood și Wagner a dus la moartea ei”.

Robert Wagner, în vârstă de 87 de ani, a refuzat să mai discute cu polițiștii despre acest caz din 2011, de când s-a redeschis ancheta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri