Sari la conținut

Cea mai dură lecție de matematică. O fetiță de 3 ani, lovită de mamă pentru că nu știa să numere

Un clip în care o fetiță de trei ani din India este abuzată de profesoara sa, care se presupune că este chiar mama micuței, în timpul unei lecții de matematică, a devenit viral pe rețelele de socializare și a stârnit o dezbatere aprinsă cu privire la cum sunt educați copiii, relatează BBC News.

În imagini, fetița este învățată să recunoască cifrele de la 1 la 5 și să le repete, pe măsură ce profesoara i le indică. Micuța, vizibil stresată, plânge și își imploră mama să fie mai blândă, apoi se plânge că o doare capul.

În momentul în care fetița începe să încurce numerele, profesoara devine agresivă și o plesnește pe copilă peste față.

Multe țări au legi extrem de dure față de abuzul și violențele împotriva copiilor, însă India rămâne una dintre țările în care legislația este destul de permisivă cu cei care își bat copiii acasă.

Potrivit BBC, fetița din imagini este nepoata cântărețului de la Bollywood Toshi Sabri. Într-un interviu acordat Hindustan Times, acesta a declarat că videoclipul a fost făcut pentru grupul de Whatsapp al familiei sale și a apărat relele tratamente aplicate fetiței.

„Noi știm mai bine cum să ne creștem copiii. Ea are un comportament de așa natură că fuge la joacă imediat cum este certată. Dacă nu o împingem de la spate, nu vrea să învețe. Dar chiar și așa, ne este foarte dragă”, a spus acesta.

El a declarat că videoclipul a fost făcut de mama copilei, care a vrut să le arate soțului și fratelui ei că micuța a devenit „foarte încăpățânată”.