Cea mai mare companie aeriană din Rusia pune scaune separate în avioane pentru pasagerii care refuză să poarte mască

Data actualizării: Data publicării:
avion pe pista
Compania Aeroflot va aloca locuri speciale pentru pasagerii care nu poartă mască. Foto: Profimedia Images

Compania aeriană rusă Aeroflot a anunțat că va aloca locuri specifice la bordul avioanelor sale pentru pasagerii care refuză să poarte măști, scrie CNN.

„Este extrem de important pentru noi să asigurăm siguranța tuturor pasagerilor”, a declarat Yulia Spivakova, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, într-un comunicat.

Aeroflot, care este cea mai mare companie aeriană din Rusia, are o politică conform căreia călătorii trebuie să poarte măști în timp ce se aflăt în avion, cu excepția cazului în care mănâncă, beau sau își schimbă măștile.

Cu toate acestea, se pare că unii pasageri nu vor să respecte regulile. Pentru aceștia, Aeroflot a desemnat anumite locuri pentru călătorii care nu pot sau nu vor să poarte mască.

Aeroflot nu a anunțat dacă va implementa interdicții pe termen lung sau alte sancțiuni pentru pasagerii care refuză să-și păstreze măștile pe tot parcursul zborului. Dar izolarea acestora într-o anumită secțiune a avionului poate reduce probabilitatea ca un călător fără mască să transmită coronavirusul celorlați pasageri din avion.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri