Cei mai cunoscuți politicieni si vedete care s-au îmbolnăvit de Covid-19. Virusul nu ține cont de statutul social

Data actualizării: Data publicării:
colaj
Politicieni și vedete de top care s-au îmbolnăvit de Covid-19. Sursa colaj foto: Facebook

Funcţia și statutul social nu protejează împotriva COVID-19. Au aflat-o pe pielea lor politicieni de top, șefi de stat, vedete internaționale și chiar fețe regale, care au contractat virusul SARS-CoV-2, scrie Mediafax, care trece în revistă cei mai importanți oameni infectați cu noul coronavirus.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, este ultimul nume important din politica internațională care a aflat că are virusul SARS-CoV-2. Fostul premier a fost declarat pozitiv după vacanţa petrecută în Sardinia. Presa italiană nu a scăpat din vedere faptul că pe insulă există un celebru club de noapte ce s-a transformat într-un focar de infecţie cu coronavirus.

Tot în ultimele zile, două mari vedete ale cinematografiei, Robert Pattinson și Dwayne „The Rock” Johnson, au anunțat că au Covid-19. Din păcate, alături de Dwayne Johnson s-a îmbolnăvit întreaga familie. Pe seama lui Robert Patinson, care tocmai filma la o nouă peliculă din seria Batman, au apărut glume răutăcioase, că așa se întâmplă când porți masca pe partea greșită a feței. 

Actorul Tom Hanks și soția lui s-au îmbolnăvit de coronavirus și și-au povestit experiența după ce s-au vindecat. La fel și Mel Gibson, care a fost internat timp de o săptămână, actorul Idris Elba și cântăreața Pink.

Celebru este şi cazul lui Jair Bolsonaro, cu atât mai mult cu cât acesta era unul dintre cei care minimizau amploarea pandemiei și chiar negau existența virusului. Preşedintele brazilian a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 pe 7 iulie.vA fost printre cei care, timp de mai multe luni a contestat severitatea virusului în ţară. Apoi, a petrecut aproape 20 de zile într-o stare de semi izolare după ce a fost testat pozitiv, de mai multe ori, cu noul coronavirus.

"Doamna de Fier" a Ucrainei, Iulia Timoşenko, se luptă şi ea acum cu noul coronavirus. Are o formă gravă. Este la terapie intensivă de mai multe zile, ventilată artificial.

Printre figurile publice care nu au scăpat de teribilul virus se numără Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau, premierul Marii Britanii Boris Johnson, Michal Wos, ministrul Mediului din Polonia sau Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin. 

Şi feţele încoronate s-au infectat. Prinţul Charles a fost confirmat pozitiv pe 25 martie, la doar câteva zile după prinţul Albert al II-lea de Monaco, în vârstă de 62 de ani. Iar printre feţele regale care s-au luptat cu coronavirusul s-a numărat şi arhiducele Karl von Habsburg al Austriei.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri