Video Cel mai bogat om din China îl provoacă pe Floyd Mayweather

Data actualizării: Data publicării:
Milliardarul chinez Jack Ma rade și face semn cu degetul ca totul este bine
Milliardarul chinez Jack Ma. Foto: Gulliver/GettyImages

Cel mai bogat om din China se declară pregătit să lupte împotriva lui Floyd Mayweather, informează CNN.

Într-un clip video postat pe Twitter, sâmbătă, legenda filipineză a boxului Manny Pacquiao și miliardarul Jack Ma îl provoacă pe Mayweather la un meci de box.

"Floyd Mayweather, dacă vrei un meci adevărat, te lupți cu mine. Dacă vrei un spectacol, prietenul meu, Jack Ma, se va ocupa de tine", spune Pacquiao.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Apoi, filipinezul spune că el și Ma fac parte din "The Real Manny Team", o aluzie la echipa lui Mayweather, supranumită "The money team".

Jack Ma s-a retras anul trecut de la conducerea companiei de e-commerce Alibaba, anunțând că vrea să-și urmeze alte pasiuni, precum educația. Ma este un fan înfocat al artelor marțiale, jucând și într-un scurtmetraj produs de Jet Li. 

Jack Ma este cel mai bogat om din China și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere de peste 40 de miliarde de dolari.

Deși Jack Ma este într-o formă bună, o luptă cu Mayweather nu poate fi pusă în discuție. Americanul are un istoric perfect în circuitul mondial de box: 50 de victorii și nicio înfrângere. Este considerat unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile și este semi-retras din activitate. Din când în când, participă la meciuri foarte importante pe sume foarte mari. Recent, a câștigat 9 milioane de dolari pentru a participa la o luptă în Japonia, care a durat doar două minute.

Manny Pacquiao a fost campion mondial la box și s-a luptat cu Mayweather în 2015. Meciul a fost denumit "Lupta secolului", iar Floyd Mayweather a câștigat la puncte. Pacquiao avea atunci 37 de ani și nu era în cea mai bună formă din cariera lui. Filipinezul cere de ani de zile o revanșă lui Mayweather. Deși au existat numeroase tentative de organizare a unui meci, cele două părți nu au căzut de acord.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri