Cel mai căutat traficant de droguri din lume a fost recapturat

Data publicării:
El Chapo condamnat la închisoare pe viață

 

El Chapo” a evadat în urmă cu jumătate de an dintr-o închisoare de maximă siguranță, după ce cu greu autoritățile se chinuiseră să-l prindă. A fost oferită și o recompensă de 3,8 milioane de dolari pentru informații care să ducă la capturarea acestuia.

În octombrie anul trecut, Joaquin Guzman a fost găsit în nord-vestul ţării de autorități însă a reușit să scape. Traficantul a fost rănit la picior după o operaţiune a forţelor speciale.

Deocamdată, președintele Mexicului nu a dat alte detalii, unde se ascundea și cum a reușit să stea ascuns în toată această perioadă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În iulie 2015, Joaquin Guzman a evadat printr-un tunel de peste un kilometru săpat de oamenii lui chiar sub închisoare. Evadarea a constituit o puternică lovitură de imagine pentru guvernul mexican, care a promis intensificarea luptei împotriva traficanţilor de droguri.

VIDEO. Evadarea baronului drogurilor din Mexic a fost filmată

Citiți și:

Povestea lui „El Chapo”, maestrul evadărilor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri