Cel mai teribil prădător sexual din istoria Marii Britanii a fost condamnat după 159 de fapte

Data publicării:
reynhard-sinaga

Identitatea unui bărbat condamnat pentru 159 de agresiuni sexuale, considerat a fi cel mai mare prădător sexual din istoria Marii Britanii, a fost dezvăluită, informează BBC.

Reynhard Sinaga, un britanic de origine indoneziană, a fost condamnat după ce a atras 48 de bărbați în apartamentul său și i-a agresat sexual, filmând faptele.

Sinaga, în vârstă de 36 de ani, ar fi încercat să agreseze aproximativ 190 de bărbați.

Un judecător l-a condamnat la închisoare pe viață, cu obligativitatea de a ispăși cel puțin 30 de ani de închisoare.

Studentul doctorand se află deja în închisoare unde execută o pedeapsă cu închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată mai devreme de 20 de ani, în urma unor procese din 2018 și 2019.

În patru procese separate, Sinaga a fost găsit vinovat de 136 de capete de acuzare de viol, dar și alte 23 de capete de acuzare de diverse agresiuni sexuale, comise asupra a 48 de victime.

Judecătoarea Suzanne Goddard, care l-a condamnat luni, a spus că Sinaga este "un prădător sexual malefic", care "nu ar trebui eliberat niciodată".

"Adevăratul număr de agresiuni comise de Sinaga ar putea rămâne necunoscut", a adăugat Goddard.

Cum acționa Reynhard Sinaga

Poliția a stabilit modul în care acționa Sinaga. Acesta aborda bărbații care părăseau cluburi sau baruri, apoi îi convingea să îl însoțească la apartamentul său, păcălindu-i că merg într-un loc să bea ceva sau să cheme un taxi.

Sinaga își droga victimele înainte de comiterea agresiunilor, iar când acestea se trezeau nu mai știau ce s-a întâmplat.

După sentintă, Ian Rushton, de la agenția britanică de urmărire penală publică, a spus că Sinaga a fost "cel mai mare prădător sexual din istoria Marii Britanii" și poate "chiar din lume".

Rushton a adăugat că Sinaga prefera să atace "în special bărbații heterosexuali".

Reynhard Sinaga, care își făcea doctoratul la Universitatea Leeds, a desfășurat atacurile pe parcursul mai multor ani, fiind prins în 2017, după ce una dintre victime s-a trezit în timpul atacului.

Când poliția chemată de victimă a sosit, ofițerii au găsit ore întregi de filmări ale atacurilor în telefonul lui Sinaga, declanșând cea mai mare anchetă de viol din istoria Marii Britanii.

Poliția britanică suspectează că Sinaga a desfășurat atacurile vreme de 10 ani și încearcă să identifice alte 70 de victime.

Reynhard Sinaga a negat toate acuzațiile și a susținut mereu că a fost vorba mereu de fapte consimțite, partenerii săi fiind de acord să se prefacă că dorm.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri