Cel mai vârstnic miliardar din lume împlinește astăzi 100 de ani

Data publicării:
dsavid

 

Locul nașterii sale din mijlocul cartierului Manhattan, unde familia sa deținea cea mai mare reședință privată din New York, a devenit mai târziu Muzeul de Artă Modernă (MoMA), scrie Agerpres.

Bunicul său a fost legendarul magnat al petrolului John D. Rockefeller, iar mama sa, Abby, a fost o proeminentă patroană a artelor și cofondatoare a muzeului MoMa.

În prezent, David Rockefeller este patriarhul de vârstă al familiei sale ilustre, deținând case minunate și conturi bancare de miliarde de dolari. Cei cinci frați ai săi au murit cu zeci de ani în urmă iar anul trecut și-a incinerat unul dintre copii, decedat într-un accident de avion.

În ciuda vârstei, David Rockefeller pare vioi în rarele sale apariții publice, scrie DPA. Muzeul MoMa a sărbătorit deja aniversarea, Rockefeller luând parte îmbrăcat cu un costum negru, impecabil, susținându-se de un cadru metalic.

La ziua de naștere a unui miliardar care are totul, el a hotărât să facă un dar oferind o proprietate a familiei din statul Maine, numită „Seal Harbor”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri